Alice Åberg

Heeej på er alla söta <3

Jag är då Alice och är 13 år! Jag rider 2 ggr i veckan på ridskolan stockby, tisdagar i en P6 ocg fredagar i kombispecialen. Jag har ridit i ca 7,5 år, började på elfviks ridskola men bytte efter typ 4 år till stockby.
Jag satsar såklart på hoppningen men tränar mycket dressyr som jag ofc också gillar;)

På fredagar så rider man oftast samma häst som vi typ kallar våra kombihästar och då rider jag Eminem som är finaste ponnyn som finns!<333 Han är en brun D-ponny som oftast är väldigt pigg och kan bli lite överspeedad i hoppning men det är bara kul (enligt mej).. xD

Jag ska uppdatera så mycket jag kan om både min vardag och om ridningen!

Me <3


Jag och Eminem <3


Jag och Eminem <3


Jag och Eminem <3

Sry för sämst bildkvalitet men men... :C

Kram Alice<3

Tova Eivinson

Tjoo!
Jag heter Tova Eivinson och är 12 år, fyller 13 i sommar. Jag bor på Lidingö ganska nära stallet, det tar ca 10 minuter att gå dit så det är superskönt! Jag rider två gånger i veckan på Stockby ridskola, en P6a på tisdagar och en P6a på torsdagar. Jag har ridit sedan jag var 4-5 så det blir runt 7 år nu tror jag? Aja, det finns inte så mycket mer att berätta om mig.
Min favorithäst är Matilda (d-ponny, född 1993) och jag är även skötare på henne och har varit det i snart två år nu. Matilda är en väldigt snäll och ganska seg ponny som är arbetsvillig och fin i både hoppning och dressyr. Hon kan vara småsur i spiltan men om man är bestämd så är hon jätte gosig och snäll.
Lite blandade bilder på mig och Matilda:





Oj det blev rätt många bilder, menmen. :)
/Tova

Elvira Karlsson

Om Elvira

Jag är en tjej som är född 30 Juni 1998. Jag bor inne i stan och går även i skola här.
Jag brinner verkligen för hästar och rider två gånger i veckan på Stockby ridskola. har ridit där i 3 år snart, fast har ridit sen jag var 5 år, så i snart 8 år har jag ridit. Det jag tycker är roligast inom ridningen är hoppa, tycker såklart att det är kul med dressyr men hoppa är så kul. Min favorit häst är Perdita, hon är ett fuxsto på 7 år (född 2005).
Hon är ett väldigt energiskt sto med mycket vilja, rätt envis. Hon älskar att hoppa, och är väldigt arbetsglad i dressyren.
Det var lite kort fakta om henne och mig.






Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0